Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Cum cumpar ?Comanda se poate face fie telefonic la numarul de telefon afisate pe site, fie direct pe site urmand instructiunile de mai jos.


Livrarea produselor

    FAN COURIER - Livrare in 24-78 ore - 20 RON

Taxele de livrare sunt fixe si sunt valabile pentru orice localitate din Romania.


Livrarea in 48 ore prin curier rapid (in zilele lucratoare) este disponibila doar pentru comenzile confirmate pana la ora 14:00 in ziua curenta.
Comenzile confirmate dupa ora 14:00 se livreaza in 48-72 ore prin curier rapid.Plata Produselor

Plata in sistem ramburs – plata se va face în momentul in care coletul este livrat de firma de Curierat Rapid.


In conformitate cu prevederile Ordonantei nr. 130 / 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca acesta este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revandut ca produs nou.


Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.O sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii sunt asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.