Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Confidentialitate


Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului magazinul-tau.com.

Site-ul magazinul-tau.com este operat de societatea ELECTRO-COMPUTERS SRL, cu sediul in Targu Mures, Str. Victor Babes nr. 14/4, Mures, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J26/450/2002.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe magazinul-tau.com, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor in urmatoarele scopuri:

    Stabilirea contactului cu clientii;
    Prelucrarea comenzilor;
    Participarea la concursuri, promotii;
    Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
    Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea magazinul-tau.com si a tertilor cu care avem relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe magazinul-tau.com, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email office@magazinul-tau.com.